Wij horen graag van jou

Om er zeker van te zijn dat je in contact komt met de juiste persoon binnen Anytime Fitness Benelux, vragen wij jou een van onderstaande scenario’s te volgen.

Geef hier jouw feedback!

Om jouw feedback over een specifieke club te geven (zoals ‘fantastische service, suggesties etc.), klik je op onderstaande button.

Feedback Insturen

Ik wil graag lid worden van een Anytime Fitness club of ben op zoek naar een club in mijn omgeving.

Anytime Fitness clubs worden onafhankelijk geleid en beheerd door zelfstandig ondernemers. Om meer te weten te komen over een club in jouw buurt, kun je de betreffende club direct benaderen.

Om lid te worden van een specifieke Anytime Fitness club, kun je de Club Locator gebruiken. Wanneer je de gewenste club vindt, worden het adres, telefoonnummer, emailadres en overige informatie weergegeven.

Ik heb vragen met betrekking tot betaling van mijn lidmaatschap of wil mijn gegevens wijzigen.

Alle vragen omtrent betalingen worden rechtstreeks door jouw club behandeld. Gebruik de Club Locator om contactgegevens van jouw club te vinden. Wanneer je de gewenste club vindt, worden het adres, telefoonnummer, emailadres en overige informatie weergegeven.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen.

Omdat elke Anytime Fitness club zelfstandig opereert, dien je een opzegging van jouw lidmaatschap rechtstreeks bij jouw club in te dienen. Lees de algemene voorwaarden door, voordat je contact opneemt met jouw club. Hier vind je de specifieke informatie met betrekking tot jouw overeenkomst. Ga altijd persoonlijk naar de club toe.

Om je lidmaatschap op te zeggen, neem je rechtstreeks met jouw club contact op. Houd rekening met 1 volle kalendermaand opzegtermijn en de geldende looptijd van jouw overeenkomst. Gebruik de Club Locator om contactgegevens van jouw club te vinden.

Op welke manier kan ik contact opnemen met het Anytime Fitness Benelux Hoofdkantoor?

Als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op:

Anytime Fitness Benelux
Stockholmstraat 10
6135 LK Sittard
Telefoonnummer: +31 (0)85 – 773 99 29
Email: info@anytimefitness.nl