Veelgestelde Vragen

Zie je jouw vraag niet in deze lijst?
Neem hier contact met ons op

Bezoek de 'Vind een club' pagina om de passende Anytime Fitness club te vinden.
We zijn atijd op zoek naar nieuwe gebieden om Anytime Fitness clubs te openen. Op de 'Vind een club' pagina vind je de locaties die binnenkort geopend worden.   Wanneer jij zelf of iemand die je kent geïnteresseerd is in het openen van een eigen Anytime Fitness club, kun je hier de informatie vinden met betrekking tot franchise mogelijkheden.
De lokale franchisenemer is in staat de meest up-to-date informatie over de beoogde openingsdata. Je vindt deze informatie via de 'Vind een club' pagina.
Om feedback te geven, klik hier. Door dit formulier in te vullen zorg je ervoor, dat zowel de lokale Anytime Fitness club als ons klantenservice team op het Anytime Fitness Benelux hoofdkantoor jouw bericht ontvangt.
Prijzen kunnen variëren per locatie en lidmaatschapstype. Ook kunnen lopende promoties effect hebben op de lidmaatschapsprijs. Voor de meest accurate informatie, kun je het beste contact opnemen met een club bij jou in de buurt:  klik hier om een club in de buurt te vinden. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!
Alle zaken omtrent betalingen worden afgehandeld door jouw club. Neem daarom rechtstreeks contact op met jouw club. Deze vind je door hier te klikken.
Jouw lidmaatschap wordt beheerd door jouw thuisclub. Dit is in het algemeen de club waar je lid bent geworden. Elke Anytime Fitness club wordt geleid door een zelfstandig ondernemer. Daarom dien je je bij een lidmaatschapsopzegging rechtstreeks te wenden tot de thuisclub. Zorg voordat je gaat opzeggen, dat je op de hoogte bent van jouw lidmaatschapsovereenkomst en de bijbehorende voorwaarden.  
Nadat je 30 dagen lid bent, heb je de gelegenheid om de wereldwijd meer dan 3500 Anytime Fitness clubs te bezoeken. Voordat je een andere club bezoekt, adviseren wij jou om te verifiëren bij jouw thuisclub of ´anywhere access´ bij jou is geactiveerd.
Wanneer je wilt werken bij een van de Anytime Fitness clubs, bijvoorbeeld als fitness instructeur (v/m), kun je contact opnemen om te informeren of de betreffende club een vacature heeft. 
Veel van onze franchisenemers zijn gestart als Anytime Fitness lid! Wanneer jij of iemand die je kent geïnteresseerd is in het openen van een Anytime Fitness club, kun je hier meer vinden over franchise mogelijkheden. Je kunt ook direct een e-mail sturen aan onze afdeling Franchising.